FR | NL | EN | ES | DE | IT  
  Contact
Deze website aan mijn favorieten toevoegen  
 
 
Praktische infos
Verdelers
Betaling
Leveringskosten
FAQ's
Montage Gids
On-line winkel
Zelf kelder samenstellen
De elementen per stuk
Mijn winkelmand
Mijn bestellingen/prijsofferte
Prijzen
Specialiteiten
Een wijnkelder bouwen
Alle flessoorten
Champagne/magnums
Markering - Etiketten
Kruiselings gelegd
Op maat
Produkten
Het Systeem
Album
News
Vochtige/Niet effen Vloer
Inhoud
Wie zijn wij ?
Onze filosofie
Verkoopsvoorwaarden
Kom bij Wintower
Deze site aanbevelen
Reacties
 
 

Onze filosofie

 

 

Het concept Wintower is ontstaan uit eenvoudige waarnemingen en uit een diepgaand en langdurig onderzoek. Er zijn talloze opbergsystemen op de markt met diverse functionaliteiten. Vaak zijn ze esthetisch en stevig … maar jammer genoeg zwaar en weinig of niet moduleerbaar, met een vaste capaciteit van 6, 12 of 24 flessen of zelfs zonder zichtbare afscheiding tussen de flessen of groepen flessen.


Wintower
heeft een oplossing gevonden voor al die problemen en biedt een systeem aan dat volledig moduleerbaar is zonder bevestigingen (enkel eenvoudige glijders), licht, moduleerbaar naar uw eigen wensen en zo handig dat het wegschikken een plezier is en niet meer een karwei dat telkens weer op de lange baan geschoven wordt… Zie de rubriek "
Het systeem"


Bovendien biedt Wintower zijn klanten de mogelijkheid om "op maat" te bouwen, om de meest verscheidene ruimten op te vullen.


Wintower
wil echt innoverende producten op de markt brengen die uitermate gebruiksvriendelijk zijn. Zie onze pagina "Nieuwigheden". Ideeën en suggesties van onze lezers of klanten zijn altijd welkom en als zij een reële vraag op de markt vertegenwoordigen, zullen wij niet aarzelen de uitvoerbaarheid ervan te onderzoeken.